Prof. Tanyolaç Genç Mühendisler Yaratıcı Girişimcilik Projeleri Yarışması
17.01.2022 / Diğer

1 Ocak 2011 tarihinde kaybettiğimiz kıymetli Öğretim Üyemiz, Rahmetli Prof. Dr. Abdurrahman Tanyolaç anısına, öğrencilerimizi yenilikçi ürün ve teknoloji geliştirmeye teşvik etmek, yarının teknoloji firmalarına ilk adım desteği sağlamak, genç kimya mühendisi adaylarında yaratıcılığın desteklenmesi ve yeniliğin öneminin vurgulanması amacıyla "Prof. Dr. Abdurrahman Tanyolaç Genç Mühendisler için Yaratıcı Girişimcilik Projeleri Yarışması" adıyla bölümümüzde her yıl düzenlenmekte olan etkinliğin onuncusu 17 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 13.30'da çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Kimya Mühendisi adayı son sınıf öğrencilerimize yaratıcı/yenilikçi proje ve ürünlerini ortaya koymalarında ve projelerini yazılı/sözlü olarak geniş kitlelere aktarabilmeleri konusunda özgüvenlerini arttırıp, cesaretlendirerek mühendislik eğitimlerine katkı sağlamayı hedeflediğimiz ve bölümümüz için özel olan bu etkinlikte sizleri de aramızda görmekten mutluluk ve onur duyacağız.

Katılmak isteyenlerin Arş. Gör. Elvan Konuk Tokak’a (elvan.konuk@hacettepe.edu.tr) mail göndermeleri rica olunur.