26.01.2023 / Konferans / Seminer

Hacettepe Hukuk Seminerleri, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından her ay farklı konularla hukuk alanına ilişkin bilgilendirici bir paylaşım ve tartışma ortamı yaratmayı amaçlayan bir seminerler dizisidir. Bu etkinlik kapsamında akademik kadromuzca yüksek lisans, doktora ve diğer akademik çalışmalara ilişkin sunumlar hazırlanmaktadır. Aralık ayı etkinliğimiz “Milletlerarası Mal Satımına İlişkin Sözleşmeler Hakkında Birleşmiş Milletler Antlaşması m. 79/2 Hükmü Kapsamında Sorumluluktan Kurtulma” başlıklı çalışmasıyla Medeni Hukuk Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Gizem ÖZKAN ŞAHİN tarafından sunulacaktır. Etkinlik 26 Ocak 2023 Perşembe günü 14.00’te Microsoft Teams platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Toplantıya katılmak için tıklayınız.