Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi II. Sigorta ve Şirketler Hukuku Sempozyumu
25.11.2022 / Kongre / Sempozyum

Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi önderliğinde Yargıtay 4. ve 11. Hukuk Daireleri, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanlığı, Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanlığı katkılarıyla 25- 26 Kasım 2022 Tarihlerinde “II. SİGORTA ve ŞİRKETLER HUKUKU SEMPOZYUMU” düzenlenecektir. Program Dekanımız Sayın Prof. Dr. Rauf Karasu, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Cahit Güran, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Akif Eroğlu ve Yargıtay Birinci Başkanı Sayın Mehmet Akarca’nın açılış konuşmasıyla başlayacaktır. Yargıtay 11. Hukuk Dairesi Başkanı Sayın Abdullah Yaman, Yargıtay 4. Hukuk Dairesi Üyesi Sayın Ömer Faruk Aydıner, Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı Sayın Atilla Benli, Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Rıza Ayhan ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Korkut Özkorkut’un oturum başkanlıklarıyla sürdürülecektir. Sempozyum, Türkiye’nin pek çok saygın kurumundan konuşmacıların ve dinleyicilerin katılımlarıyla Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Yüksel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Sempozyum ayrıca “Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sempozyumu” Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacaktır.