29.11.2022 / Konferans / Seminer

Hacettepe Hukuk Seminerleri, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından her ay farklı konularla hukuk alanına ilişkin bilgilendirici bir paylaşım ve tartışma ortamı yaratmayı amaçlayan bir seminerler dizisidir. Bu etkinlik kapsamında akademik kadromuzca yüksek lisans, doktora ve diğer akademik çalışmalara ilişkin sunumlar hazırlanmaktadır. Kasım ayı etkinliğimiz “Doğrudan Yabancı Yatırımlar ve Çevre Politikası İlişkisinde Yönlendirici Bir Unsur Olarak Vergi” başlıklı çalışmasıyla Mali Hukuk Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Ezgi SEVİNÇHAN KURUN tarafından sunulacaktır. Etkinlik 29 Kasım 2022 Salı günü 14.30’da Microsoft Teams platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.