Çocuk Nefrolojisi ve Çocuk Romatolojisi Güncelleme Toplantısı-1
28.04.2023 / Konferans / Seminer

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nefrolojisi ve Çocuk Romatolojisi bünyesinde bu sene ilkini düzenleyeceğimiz, “Çocuk Nefrolojisi ve Çocuk Romatolojisi Güncelleme Toplantısı-1” 28 Nisan 2023 tarihinde Prof. Dr. Rezan Topaloğlu’nun emekliliği onuruna Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi Yunus Müftü Toplantı Salonu’nda düzenlenecektir.
Bilime adanan bir ömürden kesitler sunulacak olan toplantımızın bilimsel kısmında Çocuk Nefrolojisi ve Çocuk Romatolojisi’ne emek vermiş, değerli oturum başkanları ve konuşmacıların katılımıyla yapacağımız güncelleme oturumlarımız olacaktır. Gelenekselleşeceğine inandığımız bu buluşmanın çok eğitici ve unutulmaz geçeceğini düşünmekteyiz.
Toplantımıza destek veren, bizlerle birlikte olan, bilgi ve deneyimlerini paylaşan tüm hocalarımıza ve meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, hepinizi bu bilimsel etkinliğe davet ediyoruz.
Prof. Dr. Ali Düzova
Prof. Dr. Fatih Özaltın