4721 Sayılı Türk Medeni Kanunu'na Göre Evlat Edinme ve Türleri
22.09.2022 / Konferans / Seminer

Hacettepe Hukuk Seminerleri, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından her ay farklı konularla hukuk alanına ilişkin bilgilendirici bir paylaşım ve tartışma ortamı yaratmayı amaçlayan bir seminerler dizisidir. Bu etkinlik kapsamında akademik kadromuzca yüksek lisans, doktora ve diğer akademik çalışmalara ilişkin sunumlar hazırlanmaktadır. Eylül ayı etkinliğimiz “4721 Sayılı Türk Medeni Kanunu'na Göre Evlat Edinme ve Türleri” başlıklı çalışmasıyla Medeni Hukuk Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi İmge Hazal YILMAZ TEKİN tarafından sunulacaktır. Etkinlik 22 Eylül 2022 Perşembe günü 13:30’da Zoom platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Etkinliğimize katılımınız bizleri onurlandıracaktır.