İş Hukukunda Belirsiz Alacak Davası ve Kısmi Dava
26.06.2024 / Konferans / Seminer

Hacettepe Hukuk Seminerleri, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından her ay farklı konularla hukuk alanına ilişkin bilgilendirici bir paylaşım ve tartışma ortamı yaratmayı amaçlayan bir seminerler dizisidir. Bu etkinlik kapsamında akademik kadromuzca yüksek lisans, doktora ve diğer akademik çalışmalara ilişkin sunumlar hazırlanmaktadır. Haziran ayı etkinliğimiz "İş Hukukunda Belirsiz Alacak Davası ve Kısmi Dava” başlıklı çalışmasıyla İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Tuğba Hilal KÖKEN tarafından sunulacaktır. Etkinlik 26 Haziran 2024 Çarşamba günü 14:00’da Microsoft Teams platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Etkinliğimize katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Toplantıya katılmak için tıklayınız.