DENTART Dental İllüstrasyon Sergisi Kraniyofasiyal Sendromlar
12.06.2024 / Sergi

Üniversitemiz Diş Hekimliği tarafından ve Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliği ile düzenlenen DentArt, Dental İllüstrasyon Sergisi, 12 Haziran - 12 Temmuz 2024 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlık Fuaye Alanında izleyicileri ile buluşacaktır. Sanat ile bilimi ortak bir noktada buluşturan bu sergide, kraniyofasiyal sendromları konu alan disiplinlerarası bir süreç deneyimlenmiştir. DENTART sergi projesi, Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Tülin TANER proje danışmanlığı ile gerçekleştirilmiştir. Farklı iki alanın iş birliği ile geliştirilen sergide yer alan eserler Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Anasanat Dalı’nın GRA721 Bilimsel İllüstrasyon lisansüstü dersi kapsamında Doç. Dr. Banu Bulduk Türkmen'in sergi yürütücülüğü ile geliştirilmiştir. DentArt Dental İllüstrasyon sergisine tüm Hacettepeliler davetlidir.