Mithat Fenmen Ve Tulga Cetiz Anısına Piyano Resitali
11.03.2024 / Konser / Gösteri

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devlet Sanatçısı, konser piyanisti Rüya Taner, yıllar önce Ankara Devlet Konservatuvarı'nda bugünlere ulaşımında ona en sağlam temelleri atan ve yolunu açan çok değerli piyano hocaları Mithat Fenmen ve Tulga Çetiz anısına, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği himayeleri ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü işbirliği ile bir resital sunacaktır. Rüya Taner, 11 mart 2024, pazartesi saat 15.00'te Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Ankara Devlet Konservatuvarı’nın büyülü çatısı altında,  yıllar sonra hocaları için  sunacağı resitalinde R. Schumann, F. Liszt, Kamran İnce ("Kapılar" Rüya Taner için bestelenmiştir.), C. Debussy ve Z. Kodály'nin eserlerinden oluşan programıyla saygıdeğer dinleycileriyle yaşayacağı onur ve mutluluğu paylaşmak arzusundadır.