Vergi Usul Kanunu'nun 112'inci Maddesinin 6'ıncı Fıkrasının Kapsamı
28.03.2024 / Konferans / Seminer

Hacettepe Hukuk Seminerleri, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından her ay farklı konularla hukuk alanına ilişkin bilgilendirici bir paylaşım ve tartışma ortamı yaratmayı amaçlayan bir seminerler dizisidir. Bu etkinlik kapsamında akademik kadromuzca yüksek lisans, doktora ve diğer akademik çalışmalara ilişkin sunumlar hazırlanmaktadır. Mart ayı etkinliğimiz "Vergi Usul Kanunu'nun 112'inci Maddesinin 6'ıncı Fıkrasının Kapsamı” başlıklı çalışmasıyla Vergi Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Yudum ÖZÇELİK tarafından sunulacaktır. Etkinlik 28 Mart 2024 Perşembe günü 14:00’de Microsoft Teams platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Etkinliğimize katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Toplantıya katılmak için tıklayınız.