TBK m.58 Hükmü Kapsamında Manevi Zarar ve Tazmini
26.04.2024 / Konferans / Seminer

Hacettepe Hukuk Seminerleri, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından her ay farklı konularla hukuk alanına ilişkin bilgilendirici bir paylaşım ve tartışma ortamı yaratmayı amaçlayan bir seminerler dizisidir. Bu etkinlik kapsamında akademik kadromuzca yüksek lisans, doktora ve diğer akademik çalışmalara ilişkin sunumlar hazırlanmaktadır. Nisan ayı etkinliğimiz "TBK m. 58 Hükmü Kapsamında Manevi Zarar ve Tazmini” başlıklı çalışmasıyla Medeni Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Aydın KAYA tarafından sunulacaktır. Etkinlik 26 Nisan 2024 Cuma günü 14:00’da Microsoft Teams platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Etkinliğimize katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Toplantıya katılmak için tıklayınız