Prof. Dr. SİNAN CANAN ile Çevrimiçi Söyleşi
28.03.2024 / Diğer

Prof. Dr. Sinan Canan, 1995'te Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünden mezun olup, aynı yıl Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimine başlamış ve stereoloji alanında uzmanlaşmıştır. Doktorasını Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalında tamamlayarak, akademik kariyerine Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalında öğretim görevlisi olarak devam etmiş ve sonrasında yardımcı doçentlik unvanı almıştır. Prof. Dr. Canan, Uluslararası Stereoloji Derneği'nin Türkiye şubesi kurucu üyeleri arasında yer almakta ve bilimsel çalışmalarını çeşitli platformlarda paylaşmaktadır. 2016'dan itibaren Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Bölümünde profesör olarak görev yapmakta, aynı zamanda bilim ve halkı buluşturma amacıyla [n]Beyin hareketini ve AçıkBeyin Eğitim ve Danışmanlık şirketini kurmuştur. Prof. Dr. SİNAN CANAN, 28 Mart 2024 tarihinde saat 15.00 – 17.00 arasında çevrimiçi söyleşide bizlerle birlikte olacaktır.

Söyleşiye katılım için Zoom bağlantısı:  https://zoom.us/j/98704249220?pwd=b3MyeWZkMHd2SFVSRjhvUGMvYWRWZz09
Toplantı Kimliği: 987 0424 9220
Parola: 277438