Pazarlama, Tüketim ve Yaşama Dair Söyleşi
08.12.2021 / Konferans / Seminer

Yüce Zerey İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden burslu olarak Ekonomi lisansını ve London School of Economics’ten burslu olarak Bsc Economics (External) lisansını aldıktan sonra Marmara Üniversitesi’nde İngilizce İktisat (MA) ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde MBA Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı. Kariyer hayatı boyunca Ülker, THY, Coca Cola, Unilever ve Hepsiburada gibi uluslararası firmalarda pazarlama alanında yönetici olarak görev aldı. Yerli yabancı 165’den fazla ödül ile sürdürdüğü pazarlama kariyerine ek olarak 18 sene Bilgi Üniversitesi’nde Yüksek Lisans programlarında “Pazarlama Yönetimi, İnteraktif Pazarlama” derslerini verdi. An itibarıyla çeşitli kurumlarda yönetim kurulu üyeliklerine ve danışmanlık faaliyetlerine devam etmektedir.

Profesyonel yaşamının yanısıra, Yüce Zerey’in 2014 yılında The Profesyonel, 2016 yılında Fabrika Ayarlarına Geri Dön, 2019 yılında Mima ve son olarak 2021 yılında İstila adlı kitapları yayımlanmıştır. Ayrıca Zerey, CNN Türk, Radikal ve Tuhaf Dergisi’nde profesyonel yaşam ve hayata dair yazılar yazmaktadır. Farklı alanlardaki bilgi birikimini kendine özgü üslubu ile paylaşan Yüce Zerey ile firmaların modern pazarlama uygulamaları, teknoloji pazarlama entegrasyonu, teori ve pratiğin ayrıldığı ve birleştiği noktalar, profesyonel yaşam ve kariyer, yeni dünya düzeninde tüketici alışkanlıkları ve değişen yaşam biçimi üzerine çok yönlü etkileşimli bir söyleşi gerçekleştireceğiz. Bütün Hacettepelileri aramızda görmekten mutluluk duyarız!