30.04.2024 / Konferans / Seminer

“Deprem Sonrası Süreçte Çocuk Ve Aileyi Desteklemek: Gelişimsel Perspektif - Malatya İli Örneği" başlıklı panelde, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nün Malatya ili örneği uygulamaları paylaşılacaktır. Prof. Dr. Pınar Bayhan moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde, Sağlık Bilimleri Fakültesi uygulamaları, ani yaşam olaylarında çocuk gelişimcinin rolü ve proje deneyimleri ile Malatya konteyner kentte Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyelerinin çocuk ve aileleri desteklemek için yaptığı gelişimsel ihtiyaçların belirlenmesi, gelişimsel değerlendirme, duygu odaklı destek ve dil gelişimi müdahaleleri gibi konular ele alınacaktır.