15. Rofife Kısa Film Günleri
01.12.2022 / Diğer

15. kez düzenlenecek olan Rotary Uluslararası Kısa Film Festivali kapsamında Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliği ile 1 Aralık 2022 tarihinde kısa film günleri gerçekleştirilecektir. Senarist, yönetmen ve yapımcı Ramazan Kılıç’ın katılımıyla “Filmlerin Dağıtım Süreci” ve film yönetmeni Ayçe Kartal’ın katılımıyla “Eskişehir’den Hollywood’a” başlıklı söyleşiler Doç. Dr. Evran Sertalp ve Arş. Gör. Toygar Ercan moderatörlüklerinde Mehmet Akif Ersoy salonunda yapılacaktır. Türkiye’de kısa film yapımının geldiği nokta sektörde kendilerine önemli yer edinmiş sektör temsilcileri tarafından tartışılacak ve kısa filmlerin geleceği konusu katılımcıların sorularıyla ele alınacaktır. Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinin katılımına açık şekilde yapılacak olan etkinlik 1 Aralık Perşembe günü saat 13.30-16.30 arasında düzenlenecektir.